Overige projecten

Naast de carwashindustrie worden Cleanpanel producten regelmatig ingezet in andere sectoren, waarin hygiëne en efficiëntie van groot belang zijn. Cleanpanel kunststof panelen zijn dankzij een uniek kliksysteem bijzonder eenvoudig te monteren en kunnen perfect worden gecombineerd met onze kunststof ramen en deuren. Dit garandeert een snelle montage, waardoor ruimtes veelal binnen één of twee dagen compleet kunnen worden gerenoveerd. Cleanpanel neemt u graag het werk uit handen door zowel de levering als de montage volledig voor u te verzorgen.

Cleanpanel is niet alleen geschikt voor het bekleden van voorzetwanden en plafonds, maar kan ook worden gemonteerd als zelfdragende tussenwand. Zo kunnen productieruimtes op efficiënte en laagdrempelige wijze worden verdeeld in compartimenten. Ook in een later stadium kunnen met Cleanpanel panelen eenvoudig extra tussenwanden worden geplaatst.

Bent u benieuwd of Cleanpanel ook iets kan betekenen voor uw (ver)bouwproject? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina. Onze adviseurs denken graag met u mee!