Werkplaatsen

Naast wasstraten, wasboxen en luifels is Cleanpanel ook inzetbaar als bekleding voor werkplaatsen. Het bekleden van een wand in een werkplaats met Cleanpanel is zeer eenvoudig. Dankzij de unieke messing-groef verbinding met tweezijdige rubberen afdichting zijn de panelen snel in elkaar te klikken. Cleanpanel levert naast panelen ook ramen en deuren. Deze ramen en deuren zijn perfect te combineren met het Cleanpanelsysteem. Onze ramen en deuren hebben een uitstekende isolatiewaarde. De ramen zijn beschikbaar in verschillende standaard afmetingen en is eenvoudig tijdens de montage in een wand te schuiven, net als onze deuren. Heeft ie liever een andere maat dan onze standaard afmetingen? In overleg kunnen wij ramen op maat leveren. Informeer naar de mogelijkheden.

Werkplaatsen worden snel vies. Toch vinden klanten, die veelal voor of na hun werk naar uw werkplaats komen, het erg fijn als de werkplaats toch schoon oogt. Daarom is het belangrijk dat uw werkplaats snel en efficiënt kan worden gereinigd. Cleanpanel is dan de perfecte keuze voor uw wanden. Dankzij het gladde oppervlak maakt u de wand met een doek en mild schoonmaakmiddel in een mum van tijd helemaal schoon. Zo voelen uw klanten zich een stuk meer op hun gemak wanneer ze in nette kleding hun auto naar uw werkplaats brengen. De witte panelen van Cleanpanel kunnen dus jarenlang puur wit blijven.

Tot slot geeft het Cleanpanelsysteem ook een praktische toevoeging in een werkplaats. Het is zeer eenvoudig om planken of kasten te monteren tegen een Cleanpanelwand. Zo is u nieuwe werkplaats niet alleen schoon, maar ook ordelijk. Efficiënt werken levert geld op en u wordt er waarschijnlijk ook een stuk blijer van.

Op deze pagina ziet u enkele voorbeelden van werkplaatsen die zijn gemonteerd met Cleanpanel. Maken deze projecten u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Cleanpanel? Neem gerust vrijblijvend contact op met ons via de contactpagina.