Cleanpanel aanwezig bij Autotechnica 2022 in Brussel

Autotechnica Brussels Expo

Autotechnica 2021, Brussels Expo

Bezoek ons van 2 t/m 5 mei op de Autotechnica beurs in Brussel, België.

Autotechnica is dé vakbeurs voor automotive en tevens ook de grootste automotive beurs in de BeNeLux.

Onze deskundige adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden en toepassingen van de Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen. Cleanpanel is een wand- en plafondsysteem speciaal ontwikkeld voor de carwashsector en wordt daarnaast ook ingezet voor de bouw en renovatie van tankstation luifels en werkplaatsen. Om uw project compleet te maken, is het Cleanpanel systeem uit te breiden met een serie hoogwaardige kunststof ramen en deuren. Om u volledig te ontzorgen kan Cleanpanel bovendien ook de montage voor u verzorgen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor levering en montage.

U bent van harte welkom in hal 5, standnummer CW504.2