Scheidingswand panelen in magazijn

scheidingswand-panelen

Met kunststof scheidingswand panelen kunnen grote bedrijfshallen eenvoudig worden opgedeeld in meerdere ruimtes. Cleanpanel realiseerde een gloednieuwe scheidingswand in een groot magazijn in Uithoorn met frisse, witte Cleanpanel kunststof panelen. De scheidingswand is daarnaast voorzien van een kunststof schuifdeur.

Zelfdragen kunststof panelen

Kunststof wandbekleding is ideaal voor toepassingen in magazijnen en bedrijfshallen. Het kunststof is  eenvoudig schoon te houden, gaat generaties lang mee en kan absoluut tegen een stootje. Niet alle soorten kunststof wandbekleding zijn echter geschikt om te worden gemonteerd als scheidingswand. Cleanpanel is dat wel: de panelen zijn volledig zelfdragend en kunnen zonder problemen worden toegepast als scheidingswand panelen. Het unieke kliksysteem met dubbelzijdige rubberen afdichting zorgt voor een krachtige verbinding tussen de panelen, waardoor ze snel en eenvoudig te monteren zijn als tussenwand.

Schuifdeur in tussenwand

Een groot voordeel van Cleanpanel is dat de panelen goed te combineren zijn met onze kunststof ramen en deuren. Bij dit project plaatsten we een Cleandoor kunststof schuifdeur in de nieuwe scheidingswand, zodat de afzonderlijke ruimtes nog steeds makkelijk te bereiken zijn. Cleandoor kunststof deuren zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. De grijze schuifdeur-uitvoering zonder glas past qua functionaliteit en uitstraling goed bij de bedrijfshal.

Meer weten over Cleanpanel kunststof panelen?

Neem dan contact met ons op, onze deskundige adviseurs helpen u graag!