beeld-home

Hygiënische wanden voor visafslag Harlingen

Hygiënische wandpanelen voor viswerking

In ruimtes waar visverwerking plaatsvindt zijn hygiënische wanden en plafonds een absolute must. De wanden van visafslag Harlingen – het ‘garnalencentrum van Europa’- zijn daarom bekleed met onze frisse, witte kunststof panelen. De wanden zijn nu gemakkelijk grondig te reinigen; ideaal voor de visafslag.

Visverwerking & voedselveiligheid

Visveiling Urk – locatie Harlingen is een belangrijke aanvoerhaven voor Nederlandse vissers. De visverwerking (voornamelijk garnalen) vindt plaats in gekoelde ruimtes, waar de garnalen machinaal worden gezeefd en verpakt. Het is van groot belang dat deze ruimtes hygiënisch zijn, om de voedselveiligheid en de kwaliteit van de garnalen te waarborgen. Ook voor het personeel is het noodzakelijk om te werken in een schone werkomgeving, die snel en eenvoudig gereinigd kan worden.

Hygiëne door kunststof panelen

Cleanpanel leverde in Harlingen hoogwaardige kunststof panelen, die bijdragen aan het behalen van de hygiënenormen. De panelen zijn gemaakt van hard PVC en hebben een spiegelglad oppervlak, dat bestand is tegen schoonmaakmiddelen. Zo gaat het panelensysteem, ook bij langdurig en intensief reinigen, meerdere generaties mee.

Cleanpanel kunststof panelen worden regelmatig ingezet in de foodsector, bijvoorbeeld in de visverwerking, brood- en banketbranche en kaasmakerijen.

Meer weten over Cleanpanel kunststof panelen?

Neem dan contact met ons op, onze deskundige adviseurs helpen u graag!

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.