beeld-home

Nieuwbouw carwash dubbele kettingbaan Zaventem

In de nieuwe wasstraat Best Carwash in Zaventem kunnen jaarlijks 180.000 auto’s worden gewassen. Met recht een ‘mega carwash’ dus, die de hele dag non-stop moet kunnen blijven draaien. Om zoveel mogelijk klanten te kunnen bedienen, koos de ondernemer van Best Carwash voor wandbekleding die weinig onderhoud kost en snel gereinigd kan worden: Cleanpanel kunststof panelen.

Efficíënte, dubbele wasstraat

De grote, nieuwe carwash in Zaventem beschikt over een dubbele wasstraat, waarin meerdere auto’s tegelijkertijd kunnen worden gewassen. De wasstraten, die zijn gerealiseerd door DICO BeFLux, werken volledig automatisch en kunnen de hele dag blijven draaien. De Cleanpanel kunststof wandbekleding past uitstekend bij die hoge mate van efficiëntie. De wanden zijn super glad, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Bovendien is het harde kunststof bestand tegen bijtende stoffen in schoonmaakmiddelen. Zo blijven de wandpanelen – ook bij intensief gebruik – langdurig mooi, schoon en strak.

Nieuwe uitstraling voor oud pand

Best Carwash is gevestigd in een oud, omgebouwd kantoorpand. Dat zorgt voor een uitdaging: als carwash wil je juist een nieuwe, hygiënische uitstraling. Het mooie aan Cleanpanel is dat de panelen direct tegen de oude ondergrond kunnen worden gemonteerd. Op die manier geeft u verouderde wanden in korte tijd een frisse en moderne look. Daarnaast draagt het sterke PVC bij aan het verstevigen van de wandconstructie.

Kortom, Cleanpanel was de beste keuze voor de Best(e) Carwash!

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.