Renovatie wasstraat Esso Schmilich

social-esso-schmilich-voor-na
Renovatie autowasstraat Esso Schmilich

Een snelle oplossing met groots resultaat

Onlangs is de wasstraat van tankstation Esso Schmilich volledig gerenoveerd met Cleanpanel producten. Het resultaat: een geheel nieuwe en strakke uitstraling! Naast de levering van nieuwe kunststof wanden en een kunststof deur, hebben wij ook de montage verzorgd.

Bij de wasstraat zijn de originele tegelwanden vervangen door witte Cleanpanel panelen. Dit geeft niet alleen een frisse uitstraling, maar maakt de wasstraat ook een stuk gemakkelijker te onderhouden. Dankzij het gladde oppervlak van de wandpanelen is vuil eenvoudig te verwijderen. Bovendien zijn Cleanpanel panelen ongevoelig voor de meest voorkomende chemicaliën in schoonmaakmiddelen. 

Geheel in lijn met het nieuwe, strakke uiterlijk is ook een witte Bouwplast kunststof deur in de ruimte geplaatst. Net als de Cleanpanel panelen is deze solide deur bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën en is hij onderhoudsarm en gebruiksvriendelijk. Dat geeft functionaliteit én uitstraling.

Is jouw carwash ook toe aan een metamorfose?
Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.