Renovatie Shell luifel in circuit Zandvoort

Renovatie luifel racecircuit Zandvoort

Cleanpanel plafondsysteem in circuit Zandvoort

Gaat u binnenkort racen op circuit Zandvoort? Dan is de kans groot dat u brandstof tankt bij de nieuwste Shell tankstation op het circuit. Dit tankstation rijdt u niet zomaar voorbij, de Shell V-power reclame op het witte plafond trekt namelijk direct de aandacht. 

Het renoveren van het plafond met de kunststof panelen van Cleanpanel was een logische keuze. Het Cleanpanel wand- en plafondsysteem heeft vele voordelen rondom hygiëne, duurzaamheid en een snelle/eenvoudige montage. Maar naast deze belangrijke voordelen is het echter ook zeer eenvoudig om de panelen te voorzien van bestickering. Door het gladde en krasvaste materiaal is het eenvoudig om bestickering aan te brengen en te verwijderen. Zo kunt u altijd de wanden en plafonds voorzien van de gewenste reclame-uitingen.

Kan uw wasstraat, wasbox, werkplaats of luifel wel een opfrisbeurt gebruiken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden om deze ook gelijk te voorzien van opvallende reclame?  De specialisten van Bouwimpex adviseren u graag en nemen u graag het volledige werk uit handen door de levering en montage van de panelen te verzorgen. Ideaal voor wie hoge eisen stelt aan communicatie, planning, prijs en kwaliteit. Neem contact op.

Fotoreportage: