Renovatie wasstraat, Vakgarage Verbree Ijsselstein

Renovatie wasstraat Verbree IJsselstein

Vernieuwde wasstraat voor vakgarage Verbree

Vakgarage Verbree is een full-service autobedrijf gevestigd in IJsselstein en Benschop met een 50-jarige historie. Bij een professionele Bovag, RDW en Vakgarage aangesloten autobedrijf mag een moderne en onderhoudsvrije wasstraat zeker niet ontbreken.  

De traditionele betegelde wanden zijn vervangen door het supergladde wandsysteem van Cleanpanel. De flexibiliteit van de Cleanpanel kunststof panelen en profielen maakt het mogelijk om de wanden en plafonds in elke projectafmeting uit te voeren. Zo zijn de wanden tot aan het hoge plafond volledig bekleed met witte kunststof panelen. De wanden zien dankzij de panelen er modern en fris uit en wordt het licht in de wasstraat veel beter verspreidt.  

Dankzij het unieke kliksysteem met dubbelzijdige afdichting behoren schimmelvorming en vochtige plekken aan de wanden tot de verleden tijd.

Kan jouw carwash ook een opfrisbeurt gebruiken? 
Of wil je meer informatie over onze kunststof wand- en plafondsysteem? Onze deskundige adviseurs geven je graag vrijblijvend advies. Neem contact op.

Fotoreportage
Volg de voortgang van de renovatie via onderstaand fotoreportage.