Renovatie luifels voor Esso Express in Maastricht

Renovatie luifel Esso Express Maastricht

Nieuwe luifelplafond voor Esso Express in Maastricht

Esso Express in Maastricht werd recentelijk voorzien van nieuwe kunststof panelen en verlichting. De panelen werden in opdracht van De Haan Minerale Oliën door Cleanbuild geleverd en geïnstalleerd.

Esso Express in Maastricht had nog een open plafond. Het renoveren van het plafond met kunststof Cleanpanel panelen was een logische keuze en had meerdere voordelen:

Door het plafond dicht te zetten is de uitstraling van dit tankstation compleet veranderd. Er is gekozen voor de plaatsing van een verlaagd plafond. Dit geeft een nette en verzorgde uitstraling op het voorterrein.

De komst van het verlaagde plafond bood nog een ander groot voordeel. Het lichtplan werd onder de loep genomen en opnieuw ingericht. Een erg goede upgrade. Na de montage van de panelen is het plafond voorzien van nieuwe LED-lampen. De witte gladde panelen in combinatie met LED-verlichting zorgt voor een optimale lichtverspreiding.

Na de snelle en eenvoudige montage heeft de tankstation houder er geen omkijken meer naar. De panelen zijn gemakkelijk te reinigen en zijn bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën, schoonmaakmiddelen en weersinvloeden.

De specialisten van Cleanbuild namen het volledige werk uit handen door de levering en montage van Cleanpanel te verzorgen. Ideaal voor wie hoge eisen stelt aan communicatie, planning, prijs en kwaliteit.

Kan jouw tankstation ook een opfrisbeurt gebruiken? 
Of wil je meer informatie over onze kunststof Cleanpanel wand- en plafondsysteem? Onze deskundige adviseurs geven je graag vrijblijvend advies. Neem contact op.

Fotoreportage
Volg de voortgang van de renovatie via onderstaand fotoreportage.