beeld-home

Renovatie Truckwash Geling

Samen met Huijbregts Floorsystems en ACT BV wasinstallaties mochten we Truckwash Geling in Groningen een volledige metamorfose geven. 

De donkere, vochtige ruimte met roestige wanden en schimmelvorming heeft plaats gemaakt voor een grijze antislip coating van kunststof op de vloer die naadloos overloopt in supergladde en corrosievrije kunststof panelen voor de wanden. 

De flexibiliteit en veelzijdigheid van het Cleanpanel wand- en plafondsysteem is in deze ruimte goed zichtbaar. Zo zijn de wanden maar liefst 3 meter hoog. Bovendien zijn voor dit project kunststof panelen in de kleur grijs gebruikt, zodat er een mooi en rustig geheel ontstaat.

De truckwash ziet er nu weer super strak en ruim uit, is onderhoudsvrij en gaat nog vele jaren mee.

In deze gave truckwash doe je graag nog een rondje!    

Kan jouw carwash of truckwash ook een opfrisbeurt gebruiken? 
Of wil je meer informatie over onze kunststof wand- en plafondsysteem? Onze deskundige adviseurs geven je graag vrijblijvend advies. Neem contact op.

Renovatie Truckwash Geling

Foto's van het project

Wij bouwen aan de mooiste projecten

Vraag nu kosteloos een Sample Pakket aan

Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen geven uw werkomgeving een geheel nieuwe uitstraling. Super glad, slagvast & stralend wit – Ervaar het eerst zelf met eigen ogen. Vraag nu een GRATIS Sample Pakket aan.

Download nu onze brochures

Download nu onze productbrochures en maak kennis met alle kunststof bouwproducten van Cleanbuild. Vraag vrijblijvend advies aan of een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag verder!

Wil je jouw project snel, vakkundig en voor een aantrekkelijke prijs laten uitvoeren?

Download dan nu onze brochure en ontdek alle voordelen van Cleanbuild.