Cleanpanel aanwezig bij Uniti Expo 2020 in Stuttgart

Bezoek de Cleanpanel stand bij de Uniti expo in Stuttgart.

Uniti Expo 2020, Messe Stuttgart

Bezoek ons van 26 mei t/m 28 mei op de Uniti Expo beurs in Stuttgart, Duitsland.

Uniti Expo is de voornaamste Europese vakbeurs voor de brandstoffenretail en de carwashindustrie.

Onze deskundige adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden en toepassingen van de Cleanpanel kunststof wand- en plafondpanelen. Cleanpanel is een wand- en plafondsysteem speciaal ontwikkeld voor de carwashsector en wordt daarnaast ook ingezet voor de bouw en renovatie van tankstation luifels en werkplaatsen. Om uw project compleet te maken, is het Cleanpanel systeem uit te breiden met een serie hoogwaardige kunststof ramen en deuren. Om u volledig te ontzorgen kan Cleanpanel bovendien ook de montage voor u verzorgen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor levering en montage.

U bent van harte welkom in hal 3, standnummer 3C73.