Renovatie Total Carwash, Tiel

Renovatie wanden carwash Total Wash Tiel

Kom langs de vernieuwde Total Wash locatie Rauwenhof in Tiel.

Naast de levering van het nieuwe kunststof wandsysteem, mochten de specialisten van Cleanpanel ook de montage verzorgen. Op effectieve wijze werd in twee dagen tijd de sterk verouderde carwash met betegelde muren gerenoveerd en voorzien van mooie witte strakke wanden.

Naast een nieuwe kettingwasstraat en een betonnen vloer is de Total carwash locatie in Tiel voorzien van maar liefst 184 m2 aan kunststof panelen. Met het supergladde wandsysteem van Cleanpanel ziet de carwash er niet alleen modern, fris en nieuw uit, maar is het onderhoud ook flink vereenvoudigd. De onderhoudsarme Cleanpanel kunststof panelen maken het heel eenvoudig voor pomphouders om de wasstraat schoon en operationeel te houden. Dit resulteert in tijdwinst voor extra wasbeurten en andere belangrijke activiteiten. Dankzij de permanente bescherming van de pvc panelen, gaan de nieuwe wanden bovendien nog jarenlang mee!

Kan jouw carwash ook een opfrisbeurt gebruiken? 
Of wil je meer informatie over onze kunststof wand- en plafondsysteem? Onze deskundige adviseurs geven je graag vrijblijvend advies. Neem contact op.

Fotoreportage
Volg de voortgang van de renovatie via onderstaand fotoreportage.