Nieuwbouw wasstraat Carwash Vught

Nieuwbouw wasstraat in Vught

Nieuwbouw wasstraat in Vught

De eigenaar van Carwash Vught, de heer Moonen, zegt dat aanhechtend vuil op de wanden een veelvoorkomend probleem is voor wasstraten. Daarom zocht hij naar een product dat schoon zou worden met enkel een hogedruikspuit. Uiteindelijk kwam hij terecht bij Cleanpanel. Cleanpanel sprak hem aan omdat de panelen door het gladde oppervlak zo eenvoudig schoon te maken zijn. 

De heer Moonen is zeer blij met zijn wasstraat. ‘De wasstraat heeft de uitstraling van een badkamer voor je auto´, zegt hij. ‘Daar brengen klanten hun auto graag naartoe. Er zijn inmiddels vele auto’s gewassen, en de panelen zien er nog steeds uit als nieuw. In een schone wasstraat krijg je auto’s écht schoon. De panelen worden ook niet aangetast door schoonmaakmiddelen of corrosie, waardoor Moonen niet om de paar jaar de panelen moet vervangen. 

Bouwimpex heeft de gehele montage verzorgd voor Moonen, zodat hij er geen omkijken naar had. Moonen ervaarde de uitvoering als professioneel en accuraat.